Verjaardag op school vieren

Beste ouders/verzorgers,

Uiteraard is het vieren van de verjaardag voor alle kinderen belangrijk. Daarom hebben wij een idee bedacht zodat alle kinderen die jarig zijn geweest of nog jarig worden toch kunnen trakteren wanneer zij dit willen.

De leerkracht zorgt, net als anders, voor een grote verjaardagskaart voor de leerling. Deze kaart krijgt een centrale plek in het lokaal.
Nu zullen deze periode alleen niet de leerkrachten hun naam op de kaart schijven, maar de kinderen uit de klas!
Dit doen zij dan allemaal met hun eigen pen en natuurlijk op hun aller mooist!

Nadat de kinderen hun naam op de kaart hebben geschreven, mogen zij een van de apart ingepakte/voorverpakte traktaties pakken en deze in hun tas doen, zodat ze in de middag thuis iets lekkers bij de thee (of wat anders te drinken) hebben.

De kaart en de traktaties blijven de hele week op school, zodat alle kinderen uit de klas hun naam op de kaart kunnen schrijven en een traktatie kunnen ontvangen.

We hopen volgend schooljaar weer met elkaar te kunnen genieten van alle creatieve verjaardagstraktaties en het rondgaan van de klassen, maar gaan ervan uit dat we op deze manier een leuke draai kunnen geven aan het jarig zijn in deze periode.

Feestelijke groet,
Team De Klimop