Totaal flessenactie voor – de dieren in – Australië

Wat zijn er ongelofelijk veel flessen naar onze school gebracht!

Op initiatief van een van onze kleuters, met volle toewijding van leerlingen en buurtbewoners, is het gelukt om 262,80 euro bij elkaar te sparen, voor – de dieren in – Australië, met het inleveren van lege flessen!

De gang heeft iedere dag opnieuw vol boodschappentassen met lege flessen gestaan. Onze schoolbuurman en buurvrouw hebben er anderhalve week lang bijna een dagtaak aan gehad alle flessen naar de diverse supermarkten te brengen.
De auto keer op keer afgeladen en boodschappen karren vol!
Hartverwarmende telefoontjes van buurtbewoners die flessen gespaard hadden, maar niet in staat waren deze zelf te brengen. Uiteraard werden deze door leerkracht met leerling opgehaald!
Zelfs hebben we donaties van ouders en buurtbewoners mogen ontvangen, omdat er thuis geen fris gedronken werd, maar ook zij graag hun bijdrage wilden leveren.
Hartelijk dank allemaal!

Wat ontzettend mooi dat wij dit als wijk voor elkaar hebben gekregen!