Theatervoorstelling in de voorjaarsvakantie

Vos en Haas (van de bekende prentenboeken) komen naar theater ‘het Plein’ om daar de voorstelling ‘Vos en Haas in gevaar’ te spelen.

Over de voorstelling:
Haas leest een prachtig sprookjesboek. Terwijl zij droomt van een prins die haar komt redden, wil Vos met haar spelen. Maar Haas is diep verzonken in haar verhaal en stuurt Vos naar Ever. Ever weet wel iets spannends om de aandacht van Haas te trekken… Als dat maar goed gaat!

Vos en Haas in gevaar is een spannend verhaal naar het gelijknamige boek van Sylvia Vanden Heede waarin Vos en Haas in het decor van de reizende bibliotheek een nieuw vriendje introduceren, Ever. Houtjetouwtje speelt de muzikale vertelling met de bekende Vos en Haas humor, swingende liedjes en volop interactie met de kinderen.

Wil jij dit grappige, spannende verhaal ook zien in de voorjaarsvakantie?
Koop dan snel een kaartje via de webshop van Building Arts!
www.building-arts.nl/webshop

De voorstelling is woensdag 26 februari voor kinderen van 4 jaar en ouder.
Aanvang: 14.00u
Kaartjes kosten €5,00