Beste ouders/verzorgers,

Om de Verlengde Schooldag ook komend schooljaar in zijn huidige vorm draaiend te kunnen houden, hebben we extra financiële middelen nodig. Er zijn nog weinig activiteiten die gratis of op een klein budget kunnen, het aantal vrijwilligers loopt flink terug en het aantal leerlingen blijft groeien. Om ervoor te kunnen zorgen dat we de VSD gratis kunnen blijven aanbieden zijn we dus steeds op zoek naar subsidies of andere middelen waarmee we onze rekening weer kunnen aanvullen. Één van de manieren waarmee we dat op dit moment willen proberen is de site SponsorKliks.
U komt op onze pagina door op deze link te klikken: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11143&cn=NL&ln=nl

Stel u wilt iets bestellen bij Bol.com, Greetz, Mediamarkt, Thuisbezorgd of één van de ruim 300 andere online winkels die hierbij aangesloten zijn, dan kunt u dat via de site SponsorKliks doen.
Dit doet u door op bovenstaande link te klikken en vervolgens de webshop aan te klikken waarbij u iets wilt kopen. Het kost u 1 handeling extra, waardoor er vervolgens een deel van het bedrag wat u besteedt aan ons wordt uitgekeerd zonder dat het u iets extra’s kost!

Nog makkelijker is het om de app van SponsorKliks te installeren. U kiest dan als sponsordoel De Klimop. Over alles wat u via deze app koopt, krijgen wij een deel commissie.

Wij hopen dat u dit allemaal zo veel mogelijk gaat doen als u iets besteld, hiermee kunnen wij onze Verlengde Schooldag in stand houden!

Delen van dit bericht wordt natuurlijk heel erg gewaardeerd!

Met vriendelijke groet,

Team de Klimop