Nieuw thema: Hoe bestaat het!?

De periode tot de voorjaarsvakantie zal in het teken staan van ontdekken en uitvinden.
In alle groepen wordt hier passend bij de leeftijd en belevingswereld van de kinderen veel aandacht aan geschonken.

Dit thema geen opening met de hele school, maar over de voortgang van het project en wat de kinderen allemaal gaan ontdekken wordt u uiteraard op de hoogte gehouden via social schools, want er staat nog al wat te gebeuren!

Groep 3 t/m 8 proberen deze periode ook een nieuwe methode uit.
Deze methode heet Blink geïntegreerd.
Op https://blinkwereld.nl/wereldorientatie-geintegreerd/ kunt u hier meer over lezen.
Wij zijn positief nieuwsgierig of dit ons onderwijs nog meer kan verbeteren.

Alle kinderen zullen onderzoeken, lezen, kijken, bedenken, beargumenteren, proberen, verbeteren en slagen tijdens hun eigen reis uit te vinden en/of te ontdekken.

Informatie over de ouderhulpmiddagen is bekend en te vinden bij de lokalen, maar zal deze week ook via de social schools agenda inzichtelijk zijn.