Inschrijven nieuwe leerlingen – Er zijn nog plekjes!

Sinds de (gedeeltelijke) opening van de scholen, afgelopen maandag, hebben we al meerdere verzoeken ontvangen rondom de mogelijkheden van een intake, een rondleiding en/of inschrijving op De Klimop.

Hier zijn wij uiteraard erg blij. Neem dus ook vooral contact op wanneer u uw zoon/dochter wilt inschrijven!
Dan kunnen we gezamenlijk kijken wat de contact mogelijkheden zijn om u mogelijk komend schooljaar van een plekje te voorzien .

U kunt uw kind(eren) vanaf ongeveer 2,5 jaar inschrijven bij ons op school.

Heeft u al een kind/kinderen op De Klimop en wilt u een jonger broertje of zusje inschrijven?
Stuur even een e-mail naar het bekende of algemene school e-mail adres, zodat wij u de inschrijfformulieren digitaal kunnen toesturen of een papieren versie mee kunnen geven aan uw zoon/dochter.